SLOpng     ENpng     ITpng     GERpng

Ponudba

Najinim gostom nudiva dva apartmaja, vsak s svojim ločenim vhodom. V pritličnem delu sta dnevna dela s kuhinjo ter kopalnico, v nadstropju pa se nahajata po dve sobi. Vsak od apartmajev lahko sprejme po pet gostov in vsakemu gostu je omogočeno spanje na postelji (ni pomožnih ležišč), za najmanjše pa je na razpolago otroška posteljica. 

Gostje lahko prosto uporabljajo teraso in dvorišče ter privatno parkirišče. Apartmaja sta v zimskem času ogrevana, omogočena je tudi brezplačna uporaba Interneta (WiFi). Kolesarjem lahko ponudiva hrambo koles v ločeni shrambi, gostom, ki nameravajo ostati dlje časa, pa lahko omogočiva uporabo pralnega stroja.
 

Veliki apartma

Velikost apartmaja je 80 m2. V pritličju je opremljena kuhinja z jedilnico, dnevna soba s televizijo ter kopalnica. V nadstropju sta sobi: v večji je zakonska postelja ter ločena samostojna postelja, v manjši (galerija) pa dve postelji.
 

Mali apartma

Velikost apartmaja je 63 m2. V pritličju je opremljena kuhinja z jedilnico in televizijo ter kopalnica. V nadstropju sta sobi: v večji je zakonska postelja ter ločena samostojna postelja, v manjši pa dve ločeni postelji.
 
Cenik
Veliki apartma
do 2 osebi: 60 EUR ​
3 osebe: 80 EUR
4 osebe: 95 EUR
5 oseb: 110 EUR ​

Mali apartma ​
do 2 osebi: 50 EUR ​
3 osebe:  70EUR
4 osebe: 85 EUR
5 oseb: 95 EUR

Navedena cena je cena za apartma na dan brez občinske turistične takse. Otroci do dveh let bivajo brezplačno. ​

V obdobju od 1. aprila do 31. oktobra je možen najem za najmanj tri nočitve, v preostalem obdobju pa za najmanj dve noči (z izjemo božičnih, novoletnih in velikonočnih praznikov). V primeru bivanja nad 7 nočitev nudiva 10% popust. Za obdobja nad 14 dni ali pa za najem obeh apartmajev hkrati v istem terminu zahtevajte posebno ponudbo.

V letu 2020 sprejemamo Turistične bone na osnovi protikoronskega ukrepa !